Topp 10 luftkonditioneringsmärken - Florida Air Service (2023)

Florida Air Service är specialiserat på installation och reparation av värme- och luftkonditioneringssystem, både för bostäder och kommersiella. Vi ärlicensierad att installeraAlltstora varumärken.Vad detta betyder är att vi haringa lojalitetertill någon specifik leverantör av VVS-utrustning. Det är viktigt att påpeka att vi inte har någon häst i det här loppet – vi vinner och förlorar ingenting på att rekommendera ett märke framför ett annat, och det enda som driver våra åsikter är våra kunders tillfredsställelse. Vi kan inte riskera att installera något som inte är det absolut bästa värdet för våra kunders behov, och vi skulle inte ha byggt upp det rykte vi har på en mycket konkurrensutsatt marknad i Fort Lauderdale och Broward County om vi inte var ärliga. Med andra ord, det är inte första gången vi har gjort den här listan för en kund, det är bara första gången vi publicerar den online.

Det finns fyra bidragande faktorer som vi använde (viktade lika) för att fastställa värdet för vår lista över de 10 främsta luftkonditioneringsmärkena:

 1. Pålitlighet– vi kan inte rekommendera ett företag som har tillförlitlighetsproblem eller kundnöjdheten kommer att bli mycket lidande.
 2. Kosta– en del av att fastställa värdet ärkosta.Är ett märke för dyrt? Får du mer valuta för pengarna med ett luftkonditioneringsmärke framför ett annat?
 3. Kundservice– hur hanterar företaget garantiproblem och levererar de lätt reservdelar till överkomliga priser?
 4. Funktioner– även om djupdykning i funktioner ligger utanför ramen för den här artikeln, togs hänsyn till tillgängliga funktioner när vi gjorde vår lista.

Viktiga tips innan vi börjar

varning– Innan vi börjar är det viktigt att förstå att det här är våra åsikter och att de ibland strider mot konsumentrecensioner.Varför?Det finns inget sätt att säga säkert, men vad jagburksäga dig med säkerhet är att var och en av våra fälttekniker ser samma sak som jag ser:

 • För tidigt fel på komponenter är nästanalltidresultatet av felaktig installation. Det finns enhögersätt, och det finns enfelsätt.

Inse att trots vad du kanske tror är alla dessa märken jämförbara, för det mesta.Många av dem använder till och med samma interna komponenter, tillverkade av samma företag, och vissa är till och med tillverkade på samma löpande band. Ändå, i en sökning, har den ena högre recensioner än den andra?

I slutändan är den viktigaste delen inte varumärket du väljer,det gör din forskning på entreprenörerna du kommer att använda för att installera den.Tänk på det – är alla mekaniker lika? Hur är det med alla läkare? Mekaniska entreprenörer (alias "luftkonditioneringsentreprenörer") är inte som de andra yrken som vi kräver omfattande kunskaper omAlltmekaniska system och deras komponenter, inklusive hög- och lågspänningselektricitet, VVS och kylmedel.

Ditt AC-system är en motor som kommer att gå i timmar om dagen, i 15 år, om det görs på rätt sätt. Ändå är varje kille med en lastbil och en skiftnyckel där ute och säger att de är en entreprenör. Vi stöter ofta på människor som tar flera bud på sitt projekt (vilket är en bra idé), och sedan, mot vårt råd, bestämmer du dig för att gå med den billigaste tillgängliga entreprenören för att "spara pengar". Lyssna, det kostar dig alltid mer i längden.

För att ge dig en referens, vi är nästanaldrigdet billigaste budet, och det berättar vi för folk i början. Vi använder inte papperslösa eller okvalificerade arbetare, vi använder delar av hög kvalitet, och alla i vårt team är VVS-proffs – men detkostarpengar. Om en entreprenör är betydligt billigare än andra, fråga "Varför"De här enheterna är inte bara något som du kopplar in och det fungerar, och alla material är inte likadana; de kräver på plats, specialtillverkade delar och trimning för att fungera korrekt.Om den är felaktigt installerad kommer den att misslyckas på bara några år, och tyvärr ser vi det hela tiden ... bara en tanke.

Med det sagt, över 25 % av vår verksamhet går ut till folks hus efter att de anlitat den billigaste entreprenören de kan hitta för att installera sin nya enhet och sedan avinstallera och installera om allt åt dem.Det är dyrt och kostar mycket mer än om de bara hade gjort det rätt första gången. Mitt råd, eftersom de flesta av er inte är i vårt serviceområde, är att bara betala pengarna för enverkligentreprenör. De andra killarna är billigare av en anledning ... det finns ett bra sätt att göra detta, och tyvärr vet de flesta inte hur man gör det! Jag har sett Carriers misslyckas efter tre år på grund av dålig installation, och Bryants som är 25 år gamla.

LISTAN:

 1. Rheem/RUUD (de är samma enhet)
  1. Vi älskar Rheem/Ruud. Garantin är fantasisk. Kundtjänsten är på topp. Deras system är lätta att arbeta med. Om du letar efter högsta kvalitet och ett överkomligt pris, fråga efter en Rheem/Ruud.
 2. American Standard/Trane/Ameristar (de är samma enhet)
  1. Trane tillverkar en luftkonditionerings- och värmeenhet i bostadsserien, men är mer kända för sitt gedigna rykte inom den kommersiella VVS-branschen. De äger och tillverkar även utrustning under namnet American Standard.
 3. Mitsubishi (kanallös)
  1. Om världen vore en annan plats skulle Mitsubishi Electric vara vårt bästa företag. De används flitigt i Japan och Europa – två samhällen kända för perfektionism. De är pålitliga och de mest effektiva systemen på marknaden. Så vad är haken ?Fastigheten är att de är kanallösa system, vilket innebär att du måste installera ett i varje rum för flera tusen dollar per pop. Varje enhet måste ha sin egen dränering, el och ledningar. Så om du bara försöker att skaffa lite luftkonditionering i garaget när du arbetar med bilen, skulle detta vara alternativet för dig. Men att göra ett helt hus med kanalfria luftkonditioneringar skulle vara mycket dyrare än ett centralvärme- och luftkonditioneringssystem – ibland totalt 30 000 USD !Som sådan rankas de på tredje plats på vår lista över de 10 bästa luftkonditioneringsmärkena.
 4. Carrier/Bryant/Dag & Natt/Internationella komfortprodukter/Tempstar (alla är likadana)
  1. Vi älskar Carrier luftkonditioneringsapparater och de har ett rykte på topp i branschen. Som sagt, deras största nackdel är deras pris. "Men Jessica, du får vad du betalar för eller hur?" I de flesta fall är detta sant, men jag har bara svårt att sätta dem först när du kan få deras teknik till en mer överkomlig prislapp under namnet Day and Night. Jag bryr mig inte om namn, jag bryr mig om värde. Men Carrier är en av guldstandarderna i branschen, och om priset inte är en faktor för dig är detta definitivt något att överväga. På den övre änden erbjuder de också en 21 SEER-modell som de inte erbjuder i Day & Night eller Bryant-linjerna. Det är därför vi har dem som fjärde på vår lista över de 10 främsta luftkonditioneringsmärkena. Även om Day and Night inte är lika känt för ett värme- och luftkonditioneringsföretag som några av deras konkurrenter, är de för närvarande nummer två på vår lista över de 10 bästa varumärkena för luftkonditionering. Deras produkter är pålitliga och deras kundservice är förstklassig. Men det finns en annan anledning till att vi gillar dem, och det är på grund av vem som tillverkar deras utrustning. Day and Night görs av United Technologies, som också tillverkar Carrier (plus Bryant och Payne), de använda samma interna komponenter, inklusive en Aspen-spole, och vi fick veta av en United Technologies-representant (företaget som äger båda namnen) att de faktiskt rullas av från samma löpande band.Faktum är att de flesta entreprenörer inte berättar det här, men fram till för sex eller sju år sedan brukade de bara rulla ut exakt samma enheter, och alla fyra märkesetiketter kom faktiskt i samma låda ... entreprenören skulle bestämma vilken märke de sålde (Carrier, Bryant, Day & Night eller Payne), och placera taggen på enheten själva. Som du kanske föreställer dig, skulle vi bocka av några av våra konkurrenter när vi skulle berätta för folk, "vad skulle du gillar? Det är allt samma pris...om du vill ha en Carrier, slänger vi på Carrier-taggen..."Ändå kör Carrier ibland $800 till $2 500 mer än dag och natt för samma enhet. De har sedan dess ändrat sina enhetsväskor så att de kan skilja märkena åt (vilket var smart från deras sida), men de är alla fortfarande kusligt lika på insidan...Egentligen är den enda nackdelen med Day & Night deras tillgänglighet...de är tyvärr inte tillgängliga i hela landet, vilket är anledningen till att vi helt enkelt inte kan hålla dem på första plats. Men om du har Day & Night i ditt område är de värda att överväga. Som någon som har installerat och reparerat de interna komponenterna i var och en kan jag berätta att de är nästan identiska, och i de grundläggande 14 SEER-modellerna ser de fortfarande likadana ut på utsidan. , Day and Night får vår röst för en av de bästa värdena för våra kunder och är tvåa på vår lista över de tio bästa luftkonditioneringsmärkena.
 5. Bosch/Florida värmepump (de är samma enhet)
 6. AAON
 7. HydroTech
 8. Goodman/Amana
  1. Goodman äger ett annat märke som du kanske har hört talas om...Amana. Förhållandet mellan Amana och Goodman är dock ganska annorlunda än förhållandet mellan Carrier och Day and Night (som vi kommer att prata om om bara ett ögonblick). Goodman är det mer prisvärda luftkonditioneringsmärket, medan Amana marknadsförs som deras exklusiva motsvarighet. Goodman är en av de bästa erbjudandena på marknaden, och du får ett premiummärke (Amana) till ett mer överkomligt pris. De är solida och pålitliga och tillverkade i Texas (vem gillar inte Texas?). Dessutom har de det bästa garantiutbetalningsprogrammet på marknaden.
 9. York/Champion/Guardian (de är samma enhet)
  1. York avrundar slutet av vår rekommendationslista över de 10 bästa luftkonditioneringsmärkena. York gör en luftkonditionerings- och värmeenhet i bostadsserien, men är mer kända för sitt solida rykte inom den kommersiella HVAC-branschen. De äger och tillverkar även utrustning under namnet Champion och Guardian. Tyvärr har de rapporterat problem med deras garantiutbetalningsprogram för garantidelar. Som sagt, de är fortfarande ett pålitligt företag, bara inte högst upp på vår lista.
 10. Lennox
  1. Lennox avrundar längst ner på vår lista över de 10 bästa luftkonditioneringsmärkena. Vi kan bara inte rekommendera dem. För 10-20 år sedan var de namnet inom värme- och luftkonditioneringsutrustning. Tyvärr har de sedan dess blivit problematiska i vår åsikt. Till skillnad från andra tillverkare som använder liknande eller till och med samma interna komponenter, är Lennox helt patentskyddat. För att få delar måste du gå igenom Lennox. Så vad är problemet? Problemet är att deras logistikkedja kan vara hemsk, och vi har haft mycket problem med dem. Det tar ibland veckor att få delar, och när du gör det, förvänta dig att betala tre gånger så mycket för dem. Deras kundservice lämnar också en del övrigt att önska. Som sådan styr vi våra kunder helt borta från Lennox-utrustning när det är möjligt, även om vi är licensierade att installera dem. Vi reparerade dem dock...förra gången tog oss två veckor att få delen och den flögs in från Toronto, Kanada. Titta, detta är bara baserat på vår egen erfarenhet och åsikter, så gör din forskning...men vi har bara haft problem med dem. Kom bara ihåg att de viktigaste delen av ditt beslut är entreprenören du väljer. Om du har en ärlig VVS-entreprenör som du gillar, så KÖP THE LENNOX. Han (eller hon) hittar delarna om du behöver dem. Bara en tanke...

Berättelsens moral: snåla inte med det här projektet ... gör din forskning ombästVVS-entreprenörer, intebilligast.

Proffstips innan du väljer din luftkonditionering:

Som du kan se ovan finns det många alternativ att överväga. Men när du gör din forskning, var försiktig med entreprenörer som är "fabriksauktoriserade återförsäljare" eller som annonserar att de är "din vänliga lokala Lennox-återförsäljare", till exempel .Dessa företag har ett egenintresse av att bara sälja ett märke av utrustning –deras varumärke– och därför kommer de att berätta rad efter rad om hur de har det du letar efter. Du borde inte vara intresserad avettvarumärke, men bör istället vara intresserad av det märke som ger dig det bästa totala värdet för din luftkonditioneringsinstallation, och vad som fungerar bäst med ditt hus.

 • Ett exempel på detta skulle vara Day and Night ellerCarrier, som båda erbjuder en "Slimline" kondenseringsenhet som bara är 18 tum bred.Detta kan vara lösningen för ditt hem om du till exempel har en smal gångväg på sidan av ditt hus, men det kommer inte att vara en lösning som du får av en "fabriksauktoriserad Trane-återförsäljare". Trane erbjuder inte en Slimline-serie .
 • Leta istället efter företag som installeraralla större märken, eftersom dessa företag vanligtvis ger dig alternativ som möterdinbehov, och har inte ett egenintresse av att pressa ett specifikt märke på dig. Luftkonditioneringsapparater, som bilar, har goda år och dåliga år – se till att du använder ett företag som ger dig alternativ.

För er med korttidsminnesproblem (eller ni kanske bara har bläddrat igenom de djupgående förklaringarna som jag just gav er eftersom ni, precis som mina flygstudenter, inte lyssnar på ett enda ord som jag säger), här är listan i snabb eld:

 1. Rheem/RUUD
 2. American Standard/Trane/Ameristar
 3. Mitsubishi
 4. Bärare/Bryant/Dag & Natt/Internationella komfortprodukter/Tempstar
 5. Bosch/Florida värmepump
 6. AAON
 7. HydroTech
 8. Goodman/Amana
 9. York/Champion/Guardian
 10. Lennox

Om du glömmer allt du läser i den här artikeln, kom ihåg detta: vem du får för att installera din VVS-utrustning är mycket viktigare än vilket märke du väljer. Med det sagt, vissa märkenärannorlunda, och om du går med något av de första åtta märkena på vår lista över de 10 bästa luftkonditioneringsmärkena, så tror jag att du kommer att bli ganska nöjd. Ta recensionerna du läser online med en nypa salt och kom ihåg att många av dessa problem är resultatet av felaktig installation. Människor går sällan online för att skriva någotpositivom en luftkonditionering eller värmare – det är bara när det inte fungerar som folk vanligtvis känner sig tvungna att skriva en recension. Bara en tanke. Listan ovan är vår åsikt baserad på vår erfarenhet, och allt vi kan ge dig är vår ärliga bedömning – vi kommer inte att tjäna mer eller mindre pengar genom att driva på något speciellt märke av utrustning. Kundnöjdhet är det som driver vårt företag, så förhoppningsvis hjälper denna topp 10-lista dig i din strävan. Om du bor i södra Kalifornien, klicka nedan för att se om du befinner dig i vårt serviceområde – vi vill gärna höra från dig.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated: 07/07/2023

Views: 5263

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.