Hitta en barnvakt i Nantes (44) - Skolväska & Pyjamas (2023)

Hitta en seriös barnskötare i Nantes i Loire-Atlantique

Nätverket av roliga och pålitliga barnflickor!

Genom att underlätta rekryteringen av en barnskötare hjälper vår byrå föräldrar att skapa stabilitet mellan deras familjeliv och deras yrkesliv i Frankrike. Vi erbjuder ett antal tjänster som svarar mot föräldrars och barns behov.

Våra barnskötare hjälper barnen med deras läxor, följer med dem i deras fritidsaktiviteter och organiserar lekar och aktiviteter för dem. Barnen löper ingen risk och är inte uttråkade: deras föräldrar har därför inget att oroa sig för! Om du letar efter en barnvakt i Nantes, i Loire-Atlantique, har vi utvecklat ett stort nätverk av barnvakter hemma i västra Pays de la Loire.

Jag är släkt Bli barnskötare

En enkel och problemfri barnpassningslösning

Cartable & Pyjama tar hand om alla juridiska formaliteter som är nödvändiga för att spara tid, från att hitta en barnflicka till att skriva kontraktshandlingarna och betala lönen. Genom att gå igenom vår byrå behöver du inte ta itu med lönebesked, ledighetshantering, deklarationer till CAF eller ens beräkningen av ersättning vid kontraktsslut.

Du kommer då att kunna dra nytta av barnvaktstjänster i ditt hem genom att slippa utföra de obligatoriska procedurerna och utan att ta de oundvikliga riskerna för en individ som vill anställa en anställd.

Hur väljer man scheman för en barnskötare?

Olika typer av tjänster efter dina specifika behov

Varje familj är unik, varför barnvaktens uppdrag kan ta sig väldigt olika former. För det mesta ansvarar barnvakten för att hämta barnen efter 16.30. I vissa fall kan hans arbete börja lite senare om de går och studerar efter skolan för att göra sina läxor.

Vissa familjer behöver barnomsorg fem dagar i veckan, andra mindre; vissa ringer till våra barnskötare på morgonen eller kvällen, ibland även på helgerna. Ett uppdrag kan pågå i ett helt år eller bara vara några veckor. Du är fri att definiera antalet timmar som passar dina behov!

Hitta en barnskötare på kort avstånd från ditt hem i Nantes

Barnskötaren jobbar i föräldrahemmet där barnen mår bäst. Vi ordnar med att identifiera en barnskötare som bor nära ditt hem, eftersom det är viktigt att barnskötaren alltid kommer på överenskommen tid. Oavsett om du bor i själva Nantes eller i närheten, erbjuder många barnvakter sina barnvaktstjänster!

Vilka behov uppfyller vår katalog över barnomsorgstjänster?

Skolresor och fritidsaktiviteter

Ofta börjar barnskötaren med att hämta barnen som har anförtrotts henne i skolan. Ofta kan hans arbete börja runt 18.00 i de fall de stannar kvar i studierna efter lektionen.

När barnen under hennes överinseende har idrotter utanför läroplanen eller kreativa aktiviteter, som simlektioner eller schackträning, eskorterar barnskötaren dem och hämtar dem. Annars kan hon, beroende på vädret och barnens trötthet, följa med dem omedelbart till deras hem eller ta dem till en utomhusaktivitet så att de kan andas.

Mellanmål, läxor och avkoppling

Väl hemma igen är det dags att ge dem ett mellanmål och göra sina läxor med hjälp av sin barnvakt. Oftast består barns läxor helt enkelt av att läsa en text (som en barnvissa), förstå den och kunna återställa den från minnet. I vissa fall blir läxorna mer komplicerade, men deras barnvakt är där för att hjälpa dem.

Om barnen är särskilt vältränade erbjuder deras barnvakt dem roliga aktiviteter för att de ska kunna släppa loss efter dagen i skolan: plastisk konst, musik, byggspel... Barnvakterna i vårt nätverk vet mycket väl att hjälpa dina barn att ge fria händer till deras passioner!

Förberedelser för läggdags

Naturligtvis är de specifika uppdrag som delegeras till våra barnskötare definierade med hänsyn till förväntningarna hos familjen som anställer dem!

När du jobbar ganska sent, eller om du måste tillbringa en kväll hemifrån utan dina barn, kan du be din barnvakt att stanna längre. Sedan tar hon hand om att laga mat till barnen och laga middag till dem. Efter maten hjälper hon dem att bada, ta på sig pyjamasen och borsta tänderna. Till slut läste hon en berättelse för dem för att hjälpa dem att somna lugnt.

Om det är oftare på morgonen som din familj behöver en hjälpande hand kan du be din barnskötare att förbereda barnen innan de går till skolan.

Vilka är våra kriterier för rekrytering av barnskötare?

Allvar och omsorg om punktlighet

Att vara barnskötare är också ett stort ansvar: under några timmar är hon ansvarig för barnens välmående och bidrar till deras utveckling. Så du måste vara säker på att du kan lita på honom. En barnskötare måste först och främst komma i tid och hålla sina åtaganden.

Din barnvakt har inte råd att komma för sent eller glömma att de har matteläxor! Hon kommer inte att dra sig ur utan verklig anledning eller genom varning i sista stund!

Förväntan och omdöme

Barnvakterna vi använder är också oklanderliga när det kommer till säkerheten för dina barn. Förutom ett oberörd lugn, uppskattas deras urskillning och deras känsla av förväntan mycket av föräldrar! Det är viktigt för dem att veta hur man bemästrar det oväntade utan att låta stress påverka dem.

För att uppnå detta är det viktigt att de kan förutse de faror som dina barn sannolikt kommer att utsättas för, oavsett om de är hemma eller utanför, och att de snabbt sätter in lämpliga lösningar.

Barnvakter med initiativ, autonoma och organiserade

Självständiga, våra roliga och pålitliga barnvakter måste också veta hur de ska organisera sig och inte bara svara på föräldrars önskemål. De är experter på tidshantering som lyckas få ihop fritidsaktiviteter, vilotid, läxor, bad och måltider, även när de tar hand om flera barn samtidigt. De är uppfinningsrika och fyndiga och är bra på att skapa roliga spel dag efter dag för att hålla barnen sysselsatta.

Empatiska barnskötare som är bra på att förhandla

För att allt ska gå som på räls måste barnen må bra med sin barnvakt. För att göra detta måste hon visa empati: ha tålamod med dem, lyssna på deras små bekymmer, hjälpa dem att känna sig förstådda och lugna dem.

Vid vissa tillfällen kommer deras barnvakt att behöva använda övertygande argument eller få dem att hitta kompromisser, speciellt om du anlitar dem för att ta hand om syskon. Slutligen är anmärkningsvärda interpersonella färdigheter obligatoriska för dem så att allt går bra med barn och föräldrar!

Hur är rekryteringen av hemskötare i Nantes organiserad?

Vår rekryteringsbyrå för barnskötare tänker på allt

På Cartable & Pyjama gör vi allt för att säkerställa att våra barnskötares uppdrag fungerar smidigt, både för föräldrar och barn och för våra medarbetare. För att uppnå detta lär vi känna varje familj för att exakt definiera varje uppdrag och hitta den perfekta barnskötaren.

Bland annat kommer upplevelsen av barnskötaren att erbjuda dig att bero på antalet barn du har. Om ett av dina barn har det svårt i vissa ämnen i skolan kan du absolut be att barnskötaren har ett diplom inom ett visst område eller har genomgått en specifik utbildning.

Hans modersmål eller hans nivå i främmande språk kan också vara viktigt: en engelsktalande person eller en språkstudent kommer att kunna hjälpa ett barn att utvecklas på engelska. Dessutom kan du be oss att presentera dig för en barnvakt som erbjuder andra tjänster, till exempel matlagning, eller som går med på att ta hand om dina växter.

Börja din sökning efter en barnvakt i Nantes med vårt nätverk

Först inbjuder vi dig att kontakta våra anställda på 09 78 46 90 00 eller via vårKontaktformulärför att bli kontaktad.

Det är också möjligt att be oss att hitta en barnskötare runt Nantes, som i små byar.

Vi erbjuder barnpassning klSaint-Sebastien-sur-Loire, TillLa Chapelle-sur-Erdreeller vidOrvault.

Val av den perfekta barnskötaren

Efter mottagandet av din förfrågan kommer vårt rekryteringsteam att kontakta dig för att tydligt identifiera dina behov av fritidshem. Det här är den perfekta tiden att ställa alla dina frågor till oss, särskilt om hur vi fungerar. Vi förklarar sedan för dig vilket hjälpmedel du kan ha nytta av och skickar en offert. När vår offert har accepterats startar vi sökningen kostnadsfritt genom vårt nätverk av barnskötare i Nantes.

Början av barnskötareuppdraget hemma

I slutet av processen delar vi med dig kontaktuppgifterna för den person som vi har identifierat för din familj. Du tar kontakt med henne för att se till att strömmen går bra innan du binder dig. Vid behov tar vår byrå hand om alla nödvändiga formaliteter och du vet att dina barn kommer att vara trygga!

Slappna av, vår byrå tar hand om allt!

Jag söker en barnskötare

  • Barnvaktsbyrå i Saint-Sébastien-sur-Loire (44)
  • Nanny byrå i Rezé (44)
  • Hitta en barnvakt i Sainte-Luce-sur-Loire (44)
  • Hitta en barnvakt i Saint-Herblain (44)
  • Hitta en barnskötare i Basse-Goulaine (44)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated: 08/30/2023

Views: 6135

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.