De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (2023)

Like de pagina

Ter gelegenheid van de première van de filmDeadpool 2we kozen vijf van de beste films in de carrière van Ryan Reyndolds.

 1. Deadpool2016
 2. X-Men Geneza: Wolverine2009
 3. gouden dame2005
 1. Onvrijwillige verloofde2009
 2. Bodyguard Professioneel2017
 3. Eeuwige student2002

1.Deadpool2016

Deadpool

 • Beoordeling:

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (1)

Wade Wilson (Ryan Reynolds) is een kleine moordenaar die schulden incasseert en ander dergelijk vuil werk doet. Wanneer hij stripper Vanessa (Morena Baccarin) ontmoet, lijkt hun geluk eeuwig te duren. Ze kunnen het allebei goed met elkaar vinden en zijn gelukkig samen. De idylle wordt echter onderbroken door het nieuws van een dodelijke ziekteMeer

Wade Wilson (Ryan Reynolds) is een kleine moordenaar die schulden incasseert en ander dergelijk vuil werk doet. Wanneer hij stripper Vanessa (Morena Baccarin) ontmoet, lijkt hun geluk eeuwig te duren. Ze kunnen het allebei goed met elkaar vinden en zijn gelukkig samen. De idylle wordt echter onderbroken door het nieuws over Wade's terminale ziekte. Wilson kiest voor een experimentele therapie die hem wordt aangeboden door een man genaamd Ajax (Ed Skrein). Hij vermoedt niet dat Ajax hem voor hun doeleinden zal willen gebruiken. Genezen en begiftigd met bovenmenselijke vermogens, maar ook vreselijk misvormd, zal Wade hem binnenkort in een bloedig gevecht bevechten.

Tot nu toe is Deadpool de rol van je leven voor Ryan Reynolds. De film, geregisseerd door Tim Miller, is een bewerking van het populaire stripboek van Marvel Comics en het achtste deel van de serie dat zich afspeelt in het X-Men-universum. Deadpool is een stripheld die nog niet eerder op het grote scherm te zien is geweest. Begiftigd met een ironisch, pervers gevoel voor humor en brutaal omgaan met zijn tegenstanders, was hij geliefd bij het publiek, dat zorgde voor het financiële succes van de film. Met een bruto van bijna $ 800 miljoen werd Deadpool de film met de hoogste R-rating (voor kijkers ouder dan 17). Het maakte de producenten bewust van de behoefte aan dit soort producties voor volwassenen en opende de deur naar meer films met een hogere categorie dan de meest populaire PG-13-stripfilms.

Distributie in Polen:Keizerlijke Cinepix

VIDEO

GALERIJ

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (2)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (3)

zie meer foto's

ga naar de videopagina

2.X-Men Geneza: Wolverine2009

X-Men-oorsprong: Wolverine

 • Beoordeling:

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (4)

James Howlett ontdekte als jonge jongen dat hij geen gewoon kind was. Begiftigd met bovennatuurlijke vermogens, kon hij in een staat van opwinding scherpe klauwen uit zijn handen steken. Samen met zijn broer Victor (Liev Schreiber) sloot James (Hugh Jackman) zich aan bij een groep meedogenloze huurlingen, maar vertrok om erachter te Meer

James Howlett ontdekte als jonge jongen dat hij geen gewoon kind was. Begiftigd met bovennatuurlijke vermogens, kon hij in een staat van opwinding scherpe klauwen uit zijn handen steken. Samen met zijn broer Victor (Liev Schreiber) sloot James (Hugh Jackman) zich aan bij een groep meedogenloze huurlingen, maar verliet die om een ​​rustig leven te leiden met zijn geliefde (Lynn Collins). Jaren later keert het verleden terug naar James, die nu bekend staat als Logan. Nadat Victor Kayla heeft vermoord, onderwerpt een wraakzuchtige Logan zichzelf aan een gevaarlijk medisch experiment. Het onverwoestbare adamantium wordt in zijn bot geïmplanteerd.

Het vierde deel van de reeks films die zich afspeelt in het X-Men-universum concentreerde zich, in tegenstelling tot de vorige delen, op het lot van één personage. Het presenteert het verhaal van een van de favoriete X-Men, de mutant Wolverine. Het was de eerste van drie films over het personage gespeeld door Hugh Jackman. Het was ook de eerste keer dat Ryan Reynolds Deadpool op het grote scherm speelde. Gewapend met twee samurai-zwaarden was Deadpool, ook wel bekend als Weapon XI, de belangrijkste tegenstander van Wolverine. Hij kwam niet het beste uit deze confrontatie door zijn hoofd te verliezen, maar dankzij de "tijdlijnreset" in X-Men: Days of Future Past (de film wiste alle gebeurtenissen van de vorige films van de serie) - hij kon terugkeren in de filmDeadpool.

Distributie in Polen:Keizerlijke Cinepix

VIDEO

GALERIJ

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (5)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (6)

zie meer foto's

ga naar de videopagina

3.gouden dame2005

Vrouw in goud

 • Beoordeling:

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (7)

Een jonge joodse vrouw, Maria Altmann, is getuige van de intocht van nazi-troepen in Wenen. Soldaten doden en plunderen wat ze kunnen. De familie Altmann weet te ontsnappen naar de Verenigde Staten. Jaren later begint Maria (Helen Mirren), die in Los Angeles woont, een gevecht om het schilderij "GoldenMore" van Gustav Klimt.

Een jonge joodse vrouw, Maria Altmann, is getuige van de intocht van nazi-troepen in Wenen. Soldaten doden en plunderen wat ze kunnen. De familie Altmann weet te ontsnappen naar de Verenigde Staten. Jaren later begint Maria (Helen Mirren), die in Los Angeles woont, een gevecht om Gustav Klimts schilderij "Golden Lady" in de collectie van een Oostenrijks museum, dat door de Duitsers van haar familie is gestolen. Dit is geen gemakkelijke taak, gezien het feit dat de Oostenrijkse regering het werk van Klimt ter waarde van meer dan $ 100 miljoen beschouwt als het meest waardevolle nationale relikwie. Er broeit een rechtszaak, waarvoor mevrouw Altmann een onervaren advocaat inhuurt, de zoon van een vriend: E. Randol Schoenberg (Ryan Reynolds).

Het drama The Golden Lady, geregisseerd door Simon Curtis, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Maria Altmann, een vrouw die bijna tien jaar met de Oostenrijkse regering heeft gevochten om een ​​familie-erfstuk terug te krijgen - een schilderij van haar tante. De zaak ging naar het Amerikaanse Hooggerechtshof, waar het werd beslecht. Daniel Brühl, Katie Holmes, Tatiana Maslany, Charles Dance, Elizabeth McGovern en Jonathan Pryce speelden ook een hoofdrol in de film. Ryan Reynolds kreeg de rol van een onervaren maar snel lerende advocaat die gedoemd was om opgegeten te worden in een strijd tegen de Oostenrijkse regering.

Distributie in Polen:Forum Film Polen

VIDEO

GALERIJ

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (8)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (9)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (10)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (11)

zie meer foto's

ga naar de videopagina

4.Onvrijwillige verloofde2009

Het voorstel

 • Beoordeling:

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (12)

De Canadese Margaret Tate (Sandra Bullock) is hoofdredacteur van een uitgeverij in New York. Onverwachts wordt Margaret door procedurele nalatigheid bedreigd met deportatie naar haar thuisland. Om het te voorkomen komt ze op het idee om te trouwen met haar assistent Andrew Paxton (Ryan Reynolds). Een man die ze tot nu toe niet goed had behandeld

De Canadese Margaret Tate (Sandra Bullock) is hoofdredacteur van een uitgeverij in New York. Onverwachts wordt Margaret door procedurele nalatigheid bedreigd met deportatie naar haar thuisland. Om het te voorkomen komt ze op het idee om te trouwen met haar assistent Andrew Paxton (Ryan Reynolds). Een man die ze nog nooit goed had behandeld. Een ambtenaar van de immigratiedienst steekt niet onder stoelen of banken dat hij niet gelooft in de oprechtheid van toezeggingen over hun grote liefde. Hij zal het paar binnenkort op de proef stellen waar ze privé zullen worden geïnterviewd. Als hun antwoorden niet overeenkomen, wordt Margaret gedeporteerd. Om elkaar beter te leren kennen, gaan Margaret en Andrew een weekend naar de ouders van de redacteur die in Alaska wonen.

De romantische komedie geregisseerd door Anne Fletcher was een van de grootste hits van 2009. Met een bruto van meer dan $ 300 miljoen behaalde The Fiancé de twintigste plaats op de lijst van de meest opbrengende films van het jaar. De grote kracht van dit romantische komediemodel is de cast, en met name het duo Bullock/Reynolds. Veel recensies benadrukten de chemie tussen de twee acteurs op het grote scherm. Julia Roberts zou oorspronkelijk de rol van Margaret Tate spelen. Een van de meest besproken scènes in Bride and Groom was toen Bullock en Reynolds naakt speelden. –Een scène opnemen waarbij je dagenlang volledig naakt moet zijn, is best raar. Gelukkig vergeet je na verloop van tijd dat je niets aan hebt– de acteur vertelde over haar.

Distributie in Polen:Forum Film Polen

VIDEO

GALERIJ

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (13)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (14)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (15)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (16)

zie meer foto's

ga naar de videopagina

5.Bodyguard Professioneel2017

De lijfwacht van de huurmoordenaar

 • Beoordeling:

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (17)

Het beveiligingsbureau van Michael Bryce (Ryan Reynolds) was ooit een van de beste van Europa. De illustere reputatie van het bedrijf werd echter zwaar beschadigd toen een van Bryce's beschermde klanten stierf. Een paar jaar later had Bryce bijna het dieptepunt bereikt. Uiteindelijk is er echter een kans om terug te kerenMeer

Het beveiligingsbureau van Michael Bryce (Ryan Reynolds) was ooit een van de beste van Europa. De illustere reputatie van het bedrijf werd echter zwaar beschadigd toen een van Bryce's beschermde klanten stierf. Een paar jaar later had Bryce bijna het dieptepunt bereikt. Uiteindelijk is er echter een kans om terug te keren naar de elite. Allemaal dankzij het proces tegen de van genocide beschuldigde Wit-Russische dictator (Gary Oldman), dat in Den Haag zal plaatsvinden. De kroongetuige in het proces is huurmoordenaar Darius Kinkaid (Samuel L. Jackson). Bryce moet hem veilig naar Nederland begeleiden. De twee mannen kunnen vanaf het begin al helemaal niet met elkaar opschieten.

Het valt niet te ontkennen dat Bodyguard The Professional van Patrick Hughes niets nieuws toevoegt aan het actiekomediegenre. Volgens de kanunniken van de zogenaamdebuddy filmzijn helden zijn extreem verschillende karakters die elke gelegenheid aangrijpen om elkaar te bijten. Wanneer ze echter gedwongen worden mee te werken, blijken ze goed met elkaar overweg te kunnen. Desondanks zorgt Bodyguard The Professional voor een flinke dosis ongeremd entertainment, wat de kijkers goed beviel en de makers van de film een ​​inkomen opleverde dat ver boven het budget uitstak. Ryan Reynolds speelt een bittere bodyguard die piekert over het verleden en een onverwachte kans krijgt van het lot. Maar ook een filmpje in de vorm van een vervelende partner. Salma Hayek speelde ook in de film en zijn personages zullen in het vervolg te zien zijn.

Distributie in Polen:Monoliet films

VIDEO

GALERIJ

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (18)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (19)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (20)

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (21)

zie meer foto's

ga naar de videopagina

 • 1
 • 2

Vergelijkbare ranglijsten

Top 10 films met Bruce Willis

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (22)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (23)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (24)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (25)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (26)

hele ranglijst

Top 5 films met Joaquin Phoenix

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (27)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (28)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (29)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (30)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (31)

hele ranglijst

Top 5 films met Charlize Theron

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (32)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (33)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (34)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (35)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (36)

hele ranglijst

Niet alleen Tony Stark. Top 5 films met Robert Downey Jr

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (37)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (38)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (39)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (40)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (41)

hele ranglijst

Niet alleen Captain America. Top 5 films met Chris Evans

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (42)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (43)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (44)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (45)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (46)

hele ranglijst

Niet alleen de Incredible Hulk. Top 5 films met Mark Ruffalo

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (47)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (48)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (49)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (50)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (51)

hele ranglijst

Niet alleen Thor. Top 5 films met Chris Hemsworth

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (52)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (53)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (54)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (55)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (56)

hele ranglijst

Niet alleen Loki. Top 5 Tom Hiddleston-films

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (57)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (58)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (59)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (60)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (61)

hele ranglijst

Niet alleen Doctor Strange en Sherlock Holmes. Top 5 Benedict Cumberbatch-films

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (62)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (63)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (64)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (65)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (66)

hele ranglijst

Niet alleen Star Lord. Top 5 films met Chris Pratt

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (67)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (68)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (69)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (70)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (71)

hele ranglijst

Niet alleen Gamora. Top 5 films met Zoe Saldana

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (72)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (73)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (74)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (75)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (76)

hele ranglijst

Niet alleen Heimdall. Top 5 films met Idris Elba

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (77)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (78)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (79)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (80)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (81)

hele ranglijst

Niet alleen Thanos. De 7 beste films met Josh Brolin

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (82)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (83)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (84)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (85)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (86)

hele ranglijst

Niet alleen Black Widow. Top 10 Scarlett Johansson-films

De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (87)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (88)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (89)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (90)De beste films met Ryan Reynolds. Top 6 klassement (91)

hele ranglijst

FAQs

What is Ryan Reynolds favorite movie he has been in? ›

During an interview with GQ, the star was asked to pick his “favourite Ryan Reynolds movies,” to which he replied: “Buried, Adventureland, The Voices, Mississippi Grind.

Are there any good Ryan Reynolds movies? ›

The Proposal (2009) Paper Man (2009) Buried (2010) Green Lantern (2011)

What movie did Ryan Reynolds turn down? ›

Reynolds opened up about the reason why he ultimately turned down an opportunity to work on Buffy the Vampire Slayer in 2008.

Who is Ryan Reynolds bestie? ›

Hugh Jackman is no doubt one of Ryan Reynolds's closest friends in life, let alone in Hollywood. Their friendship has been blooming ever since they both appeared in their most well-known roles in a pretty forgettable X-Men movie back in 2009.

What is Ryan Reynolds favorite food? ›

Our favourite Hollywood heartthrob Ryan Reynolds is a huge fan of pizza pie too and the best part is that he revealed his favourite restaurant in the world for pizza.

How rich is Ryan Reynolds? ›

Reynolds has an estimated net worth of $350 million, according to Celebrity Net Worth. T-Mobile entered into a $1.35 billion deal to buy Reynolds-backed wireless carrier Mint Mobile in March 2023. Reynolds sold his gin company, Aviation Gin, for $610 million to European alcohol company, Diageo in 2020.

Does Ryan Reynolds have a good reputation? ›

Ryan Reynolds has a reputation for being one of the nicest actors in Hollywood, despite the snarky, sarcastic characters he often plays on screen — and it's played a role in his success. For more on the one skill that has helped the actor succeed, check out the link in bio.

Does Ryan Reynolds have any Oscars? ›

Ryan Reynolds

Lively's husband, Reynolds, hasn't been nominated for any of the biggies (Oscars, Emmy, Golden Globe) just yet; he has, however, been inducted onto the Hollywood Walk of Fame.

Why is Ryan Reynolds worth so much? ›

According to celebritynetworth.com, Reynolds, 46, has a net worth of $350 million (£281 million). Reynolds' entrepreneurial ventures, notably the sales of Aviation Gin and Mint Mobile, have contributed to his wealth. His successful acting career has also obviously played a major factor in his earning power.

How many businesses does Ryan Reynolds own? ›

However, few think of Reynolds as an investor, despite the fact that he owns stake in five companies, including a production house he built from scratch.

Is Ryan Reynolds an A list actor? ›

While Ryan Reynolds has earned his status as an A-list star thanks to roles in films like Deadpool and The Proposal, it's still not enough for some New Yorkers to think he's another actor.

Was Ryan Reynolds married when he met Blake? ›

Lively and Reynolds met through work. The two starred in the superhero movie Green Lantern but didn't date at the time. They both were actually in other relationships. Lively was dating her Gossip Girl co-star Penn Badgley, while Reynolds was married to Scarlett Johansson, a future on-screen superhero herself.

How much did Ryan Reynolds pay for Wrexham? ›

Reynolds, alongside McElhenney, paid just £2 million ($2.5m) for Wrexham in 2021.

What movie is Ryan Reynolds trapped in a box? ›

Buried is a 2010 English-language Spanish survival thriller film directed by Rodrigo Cortés. It stars Ryan Reynolds and was written by Chris Sparling.

What is Ryan Reynolds hobbies? ›

But I do love to work and my hobby is also my career. Travel is a huge one, I like to take pictures."

What movie did Ryan Reynolds play Deadpool? ›

Character. Ryan Reynolds portrayed Wade Wilson/Deadpool in X-Men Origins: Wolverine, Deadpool and Deadpool 2. He also voiced Bandhu in Deadpool and Cain Marko/Juggernaut in Deadpool 2.

What movies is Ryan Reynolds a superhero? ›

Every Comic Book Adaptation Starring Ryan Reynolds, Ranked
 1. 1 Deadpool (2016)
 2. 2 Deadpool 2 (2018) 20th Century Fox. ...
 3. 3 Green Lantern (2011) Warner Bros. ...
 4. 4 X-Men Origins: Wolverine (2009) 20th Century Fox. ...
 5. 5 Blade: Trinity (2004) New Line Cinema. ...
 6. 6 R.I.P.D. (2013) ...
Jun 2, 2023

What was Ryan Reynolds first movie called? ›

Reynolds made his film debut at the age of 17, with the Canadian film Ordinary Magic (1993). Throughout the initial phase of his career, the actor appeared in several films that turned out to be critically panned box office duds.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated: 12/04/2023

Views: 6112

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.