Bästa HVAC-systemen i Florida (2023)

Table of Contents
De bästa HVAC-systemtyperna i Florida Värmepump Elektrisk VVS Har du fått höra att din AC behöver bytas ut? Att välja de bästa HVAC-systemen i Florida Kosta Energieffektivitet Fart Behöver du hjälp eller service på din hemluftkonditionering? relaterade inlägg Rekommenderas starkt AC Reparation recension! Den hårdast arbetande AC-killen på planeten Rekommenderar starkt detta företag De var professionella Reparerat kommersiellt AC-system Uppskattade The Honesty En timme senare hade vi kall luft Rekommenderar starkt deras tjänst Temperaturpatrull är det ENDA stället du bör ringa! De gjorde ett riktigt bra jobb Det är bra att veta att de fortfarande finns ärliga människor runt omkring Ärlig Och Rättvis Super vänlig och mycket kunnig Ett samtal och 20 minuter senare anlände två professionella reparatörer Räddade oss tusentals! De har en kund för livet Arbetar I Det hällande Regnet Reparera centralt luftkonditioneringssystem Mycket kunnig De var lägliga Reparera AC-system Kom till och med ut på en helg Bra företag att hyra De sa till mig att mitt gamla system fortfarande var OK Utmärkt upplevelse Den i särklass mest tillmötesgående, professionella A/C har fungerat bättre än någonsin! 5-stjärnig recension – AC-reparation Har aldrig känt mig pressad Kunde upptäcka problemet direkt Vilja att hjälpa kunden Hur ärliga dessa killar är! Temperaturpatrullkillarna är fantastiska AC Repair N Ft. Myers De var här inom en timme! Bra service på vår Lennox AC-enhet Älskar deras underhållsplaner Installera eller byt ut en termostat Rekommenderar dem varmt Kommer definitivt att använda dem De fick vår AC att gå väldigt snabbt Skulle rekommendera till alla! Rekommenderar definitivt Dök upp när de sa att de skulle Det var bara en lös tråd! Fem stjärnor hela vägen AC-systemreparation – 5 stjärnor! Det slutade med att jag sparade hundratals!! Ingen press att köpa ny utrustning De dök upp som utlovat! Uppskattade hans service och jag rekommenderar starkt Ge dig många alternativ Förklarade vad som behövdes De var mycket vänliga, rena Kom ut direkt Min lilla 3 månader gamla sov gott Ärlig i sin bedömning Utomordentlig service! Förklarade allt de gjorde 5-stjärnig recension Kunde få ett möte samma dag Mycket ärlig, professionell Fixa det till ett mycket mer överkomligt pris Gjorde jobbet på nolltid Allt jag kan säga är tack temperaturpatrull Hade vårt problem löst samma dag som vi ringde Jag kommer definitivt att använda dem igen Högt rekommenderad Kunde inte tro hur billigt Kunnig och rättvis prissättning Gick The Extra Mile Försökte inte trycka på en ny luftkonditionering Deras skåpbil är fantastisk Sparade oss mycket pengar Fick min A.C. fixad på 30 minuter Sätter sina kunder först! De är lokala och har bra priser Nöje att arbeta med Jag ger dem 5 stjärnor Inga säljtricks Mycket vänlig och snabb service Mycket snabb att svara Vilken fantastisk upplevelse References

juni 12021

LuftkonditioneringBästa HVAC-systemen i Florida (1)

Innehåll Dölj

1 bästa HVAC-system i Florida

1.1 De bästa typerna av HVAC-system i Florida

1.1.1 Värmepump

1.1.2 Elektrisk VVS

1.2 Har du fått höra att din AC behöver bytas ut?

1.2.1 Få en andra åsikt, och kanske allt du behöver är en reparation!

1.3 Att välja de bästa HVAC-systemen i Florida

1.3.1 Kostnad

1.3.2 Energieffektivitet

1.3.3 Hastighet

1.4 Behöver du hjälp eller service på din hemluftkonditionering?

1.4.1 Din komfort ÄR vår nödsituation!

Så, din VVS-enhet äntligen sparkade iväg va? Och nu försöker du ta reda på vad du ska ersätta den med. Det finns många saker att tänka på när du väljer de bästa VVS-systemen i Florida. Det tempererade klimatet gör att de flesta typer kommer att fungera bra här. Naturligtvis hjälper vi dig att bestämma rätt storlek på enheten och vilka specifika alternativ som fungerar för dig. Men att ha en bra uppfattning om vilken typ av system du letar efter kommer att begränsa dessa alternativ från början.

De bästa HVAC-systemtyperna i Florida

Det finns två huvudtyper av luftkonditioneringssystem för hem att titta på i Florida: en värmepump eller en elektrisk enhet.

Värmepump

När du tittar på luftkonditioneringssystem för hem i Florida kommer du förmodligen att höra mycket om värmepumpar. Dessa enheter fungerar genom att överföra värme från en plats till en annan. Denna process kan vara ganska förvirrande att förstå, men vi kommer att förklara grunderna.

Värme överförs i huvudsak till enheten och förs ut dit den önskas. I ett kylläge innebär detta att värme inifrån kommer att överföras till enheten och sedan drivas ut utanför hemmet. Det omvända är sant när vi vill värma våra hem. Värme absorberas från den yttre luften och frigörs sedan inne i våra hus.

Elektrisk VVS

Elvärmare fungerar på liknande sätt när de kyler våra hem. Värmen överförs från insidan till utsidan av vårt hus. Den största skillnaden kommer in när du värmer ditt hem. Dessa enheter kräver enbränslekälla, i det här fallet el, för att skapa värme. När luft cirkulerar genom vårt hem körs den över dessauppvärmda spolar och släpps in i husetsom varm luft.

Har du fått höra att din AC behöver bytas ut?

Få en andra åsikt och kanske allt du behöver är en reparation!

Begär en uppskattning

Att välja de bästa HVAC-systemen i Florida

Båda dessa har vissa positiva och negativa sidor. Så låt oss ta en närmare titt på varje typ för att hjälpa till att begränsa dessa val.

Kosta

Som med alla stora köp är kostnaden en viktig faktor. Det är svårt att spendera en stor summa pengar på en gång på en luftkonditioneringsenhet för hemmet, men att göra rätt val nu kan spara mycket.

Värmepumpar är vanligtvis dyrare i förväg. Denna kostnad kan dock kompenseras med lägre elräkningar under hela dess livslängd.

Elektriska VVS-enheter tenderar att kosta mindre att köpa men med tiden kan högre elräkningar tära på eventuella besparingar.

Energieffektivitet

Energieffektivitet blir en allt viktigare aspekt när man väljer de bästa HVAC-systemen för många amerikanska husägare. I takt med att fler apparater och hem blir energieffektiva, så blir nyare VVS-enheter. Det är dock viktigt att tänka på klimatet eftersom dessa energieffektiva enheter tenderar att fungera bättre i vissa klimat än andra.

Värmepumpar är ett miljövänligt sätt att värma och kyla ditt hem. Detta gäller särskilt i ett mer tempererat klimat som Florida. Värmepumpar är designade för att transportera värme från en plats till en annan. Det betyder att den kan dra värme utifrån och överföra den till ditt hem. Detta kräver mycket mindre energi än en traditionell elektrisk enhet.

Elektriska enheter å andra sidan kräver mer el för att både värma och kyla ditt hem. Denna typ av enhet använder inte temperaturen på den yttre luften för att värma upp ditt hem. När vädret svalnar behöver din enhet elektricitet för att värma upp all luft som cirkulerar genom ditt hus.

Fart

En annan faktor är hur snabbt din enhet kan värma eller kyla ditt hem. Återigen, med Floridas tempererade klimat utsätts våra enheter för mindre stress än i andra områden. Det gör att hastigheten kanske inte är lika viktig här som i andra delar av landet. Det finns dock vissa skillnader att notera.

Värmepumpar kan ta lite längre tid att få ditt hem uppvärmd än en traditionell enhet. Aspekten som gör demmer energieffektivbetyder också att det tar tid att överföra den värmen från en plats till en annan.

Elektriska enheter fungerar snabbare för att värma upp ditt hem. Detta beror på att de använder elektricitet för att skapa värme snarare än att förlita sig på att överföra den från den yttre luften.

Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till när man väljer de bästa HVAC-systemen i Florida. Detta är en stor investering som kommer att hålla länge, särskilt om den underhålls på rätt sätt efter köpet. Det är därför det är viktigt att kontakta ett företag som du kan lita på. Vi kan hjälpa dig att titta igenom några av dina alternativ och bestämma vilken stil och vilken specifik enhet som passar bäst för ditt hem.

Behöver du hjälp eller service på din hemluftkonditionering?

Din komfort ÄR vår nödsituation!

Kategori:Luftkonditionering

relaterade inlägg

Central luftkonditionering

Min AC läcker

3 gratis skäl att lägga till ett UV-ljus för AC-system

Luftkonditioneringsspecialister hjälper till att undvika 3 kostsamma reparationer

Bästa HVAC-systemen i Florida (6)

Registrera dig för varningar om pengar att spara

Rekommenderas starkt

Bästa HVAC-systemen i Florida (7)

Jeremy var mycket professionell och mycket trevlig. Rekommenderas starkt.

Darla L.

AC Reparation recension!

Bästa HVAC-systemen i Florida (8)

4,5-stjärnig recension för service av AC-system

John T.

Den hårdast arbetande AC-killen på planeten

Bästa HVAC-systemen i Florida (9)

Rob kan vara den hårdast arbetande AC-killen på planeten. Tack Temperaturpatrullen för din ärlighet och din expertis.

J.R.

Rekommenderar starkt detta företag

Bästa HVAC-systemen i Florida (10)

Tekniken var underbar, jag önskar att jag kunde komma ihåg hans namn. Jag rekommenderar starkt detta företag.

Hank L.

De var professionella

Bästa HVAC-systemen i Florida (11)

När männen inte kunde få den del som behövdes förrän dagen efter gav de mig rabatt. De var professionella och hade fantastiska personligheter. Jag hade inte (eller ville) köpa ett helt nytt system just nu (och vilket annat företag som helst skulle ha sagt till mig att jag behövde ett nytt) och fick min...Läs mer "De var professionella"

Sandy S.

Reparerat kommersiellt AC-system

Tim D.

Uppskattade The Honesty

Bästa HVAC-systemen i Florida (13)

Vi fick nyligen vår A/C sluta svalna och medan vi letade efter någon att komma ut ringde Temperaturpatrullen ett telefonsamtal och när jag förklarade situationen hade vi tekniker här inom en timme. Jag uppskattade också ärligheten när det gäller rekommendationer utan någon högtrycksförsäljning. Bra killar... rekommenderar starkt.

Brody H.

En timme senare hade vi kall luft

Bästa HVAC-systemen i Florida (14)

Detta företag förtjänar ett A+!!!. Vår luftkonditionering kylde inte här i FL. Det var 90 grader. Vi kontaktade dem i eftermiddags och hade strax efter en tid. Wow! Jeremey ringde när han var en halvtimme bort. (Mycket trevligt.) Han dök upp, diagnostiserade vårt problem och en timme senare hade vi kall luft. Annan…Läs mer "Timme senare hade vi kall luft"

Dennis S.

Rekommenderar starkt deras tjänst

Bästa HVAC-systemen i Florida (15)

Väldigt lätt att prata med. De kan verksamheten. De är båda bra arbetare. Jag rekommenderar starkt deras tjänst.

Dave Scholl

Temperaturpatrull är det ENDA stället du bör ringa!

Bästa HVAC-systemen i Florida (16)

Wow!! Hade det absoluta nöjet att Jeremy kom för att fixa vårt AC-system. DET BÄSTA!! Han reparerade ett jobb som gjordes dåligt av en tidigare tekniker och var tvungen att koppla om hela enheten. Detta var på en helg som han debiterade mindre totalt än vad den tidigare tekniken hade för bara...Läs mer "Temperaturpatrull är det ENDA stället du bör ringa!"

Michael Smith

De gjorde ett riktigt bra jobb

Bästa HVAC-systemen i Florida (17)

Uppskattar att de gjorde ett riktigt bra jobb för oss.

Char A.

Det är bra att veta att de fortfarande finns ärliga människor runt omkring

Bästa HVAC-systemen i Florida (18)

Efter att ha haft en mycket dålig erfarenhet med ett annat AC-reparationsföretag, var Jeremy en skänk från Gud. Jag hade tidigare fått höra att min enhet var för gammal för att fixas och att jag behövde en ny. Jeremy kom över och berättade att min enhet bara var 3 år gammal. Han hittade ett igensatt avlopp, vilket han sa...Läs mer "Det är bra att veta att de fortfarande finns ärliga människor runtomkring"

Pattianan

Ärlig Och Rättvis

Bästa HVAC-systemen i Florida (19)

Hårt arbetande, ärlig och rättvis. Jag har känt Rob i åratal och vet att han inte gör något.

Benny Reyes

Super vänlig och mycket kunnig

Bästa HVAC-systemen i Florida (20)

Stort familjeföretag. Super vänlig och mycket kunnig. Jag kommer att använda och rekommendera dem så länge de är i drift.

Lori Conde

Ett samtal och 20 minuter senare anlände två professionella reparatörer

Bästa HVAC-systemen i Florida (21)

A/C slutade fungera i 90 graders Florida-värme och hög luftfuktighet. Ett samtal och 20 minuter senare kom två professionella reparatörer, diagnostiserade problemet och inom 30 minuter citerade mig ett rimligt pris och förklarade vad som var fel. De reparerade ett mycket gammalt A/C-system och fick det igång som nytt. Väldigt professionellt…Läs mer "Ett samtal och 20 minuter senare anlände två professionella reparatörer"

Steven B.

Räddade oss tusentals!

Bästa HVAC-systemen i Florida (22)

Bästa AC-företaget i SWFL! Ärlig, pålitlig och professionell. De fixade vår AC när jag fick höra att den inte kunde fixas och sparade oss tusentals! Bra underhållsplaner som passar alla budgetar. Kommer bara att ringa Temperaturpatrull från och med nu!!

Jennie R.

De har en kund för livet

Bästa HVAC-systemen i Florida (23)

Av alla företag jag har haft att göra med sedan jag flyttade hit är de bäst. De kom ut inom 4 timmar efter mitt telefonsamtal och fick mig igång igen inom en timme. Total kostnad….$0…En av omkopplarna inuti enheten utlöstes och han återställde den. Första gången detta någonsin har …Läs mer "De har en kund för livet"

Richard Chomko

Arbetar I Det hällande Regnet

Bästa HVAC-systemen i Florida (24)

Jag har dem just nu hemma hos mig, de jobbar i ösregn för att fixa AC ikväll - jag ringde dem efter att jag hade ett annat företag ute två gånger och de FIXADE INTE NÅGOT (kommer inte att nämna namn på den här recensionen) MEN de här killarna kom och efter 2 1/2 vecka utan AC...Läs mer "Arbeta i ösregn"

Catherine S.

Reparera centralt luftkonditioneringssystem

Bästa HVAC-systemen i Florida (25)

Reparera eller serva ett centralt luftkonditioneringssystem – 5-stjärnig recension

Daniele.

Mycket kunnig

Bästa HVAC-systemen i Florida (26)

Mycket kunnig. Behövde inte bytas ut något. De hade några förslag och de fungerade!

Sandy K

De var lägliga

Bästa HVAC-systemen i Florida (27)

De var lägliga, effektiva och rimliga priser.

Steve G.

Reparera AC-system

Bästa HVAC-systemen i Florida (28)

Reparera AC-system – 5-stjärnig recension

Robert H.

Kom till och med ut på en helg

Bästa HVAC-systemen i Florida (29)

Jeremey gjorde ett enastående jobb. Han kom till och med ut på en helg och fick mig igång på kort tid. Rekommenderas starkt!

David W.

Bra företag att hyra

Bästa HVAC-systemen i Florida (30)

Skulle rekommendera till alla. Definitivt ett bra företag att anlita. Mycket nöjd.

Richard H.

De sa till mig att mitt gamla system fortfarande var OK

Bästa HVAC-systemen i Florida (31)

Fantastiska killar kom och kollade in min gamla AC. Istället för att försöka sälja mig ett nytt system sa de till mig att mitt gamla system fortfarande var ok och att jag borde stanna med det tills vidare.

Matthew S.

Utmärkt upplevelse

Bästa HVAC-systemen i Florida (32)

Bra jobbat, mycket effektivt överallt Utmärkt erfarenhet mycket nöjd med arbetet jag rekommenderar dem varmt

Carol T.

Den i särklass mest tillmötesgående, professionella

Bästa HVAC-systemen i Florida (33)

Jag ville låta alla veta att jag upptäckt ett fantastiskt nytt företag för A/C-reparationer. Nyligen hade jag tre företag som gav mig uppskattningar för att reparera min A/C-enhet. Temperaturpatrullen kom till huset sist och var den absolut mest artiga, professionella och mycket billigare än någon annan. jag har ingen hund...Läs mer "Överlägset den mest artiga, professionella"

David Matheny

A/C har fungerat bättre än någonsin!

Bästa HVAC-systemen i Florida (34)

Så fort jag tryckte på skicka och begärde offerten fick jag ett samtal från en mycket trevlig representant på Temparature Patrol (i själva verket skämtade vi om hur snabbt deras svar var). Jag förklarade hur brådskande min situation var och inom en timme hade vi två fantastiska killar som kollade hela vårt system för att diagnostisera problemet.…Läs mer "A/C har fungerat bättre än någonsin!"

Maria N.

5-stjärnig recension – AC-reparation

Bästa HVAC-systemen i Florida (35)

5-stjärnig recension – AC-reparation

Bill M.

Har aldrig känt mig pressad

Bästa HVAC-systemen i Florida (36)

Extremt snabb service kom till och med före tidpunkten för det planerade mötet. Tog sig tid att förklara allt svarade på alla våra frågor. Har aldrig känt mig pressad att göra något eller fatta snabba beslut. Skulle definitivt rekommendera dem och hoppas att de hittar fler kunder till dem allt eftersom

Sandra H.

Kunde upptäcka problemet direkt

Bästa HVAC-systemen i Florida (37)

Dessa killar är så ärliga, kunniga och har ett sinne för humor. De visste mer än de "stora namnen"-företagen och kunde upptäcka problemet omedelbart när andra inte kunde. Högt rekommenderad!!

Michelle Lee

Vilja att hjälpa kunden

Bästa HVAC-systemen i Florida (38)

Utmärkt betjäning. Bra kommunikation och vilja att hjälpa kunden. Femstjärnigt företag!

Ann Wine

Hur ärliga dessa killar är!

Bästa HVAC-systemen i Florida (39)

Jag kan inte komma över hur ärliga de här killarna är! De försöker INTE bara tjäna pengar, de är rakt fram mot dig på det vänligaste sättet. Det är så trevligt att hitta ärliga, hårt arbetande killar. Jag kommer att använda dem för alla mina AC-behov. Rekommenderas starkt!!

Michelle Daman

Temperaturpatrullkillarna är fantastiska

Bästa HVAC-systemen i Florida (40)

Temperaturpatrullkillarna är fantastiska. De kan sin sak vilket innebär att de snabbt diagnostiserar problemet. Det sparar tid och pengar.

Kristofer Peterson

AC Repair N Ft. Myers

AC Repair N Ft. Myers – 5-stjärnigt omdöme!

Ted B.

De var här inom en timme!

Bästa HVAC-systemen i Florida (41)

De var här inom en timme. Jeremy var artig och kunnig och hjälpte mig till och med ta bort min julgran ut till trottoarkanten för upphämtning. Tack Jeremy!

Rossann B.

Bra service på vår Lennox AC-enhet

Bästa HVAC-systemen i Florida (42)

Rob var fantastisk när han betjänade vår Lennox AC-enhet. Vi skrev in oss i deras underhållsplan. Den här planen är fantastisk; de har kommit tillbaka när ett problem uppstått. Jag frågade kostnaden och fick höra "du är på planen, utan kostnad." Tack Temperaturpatrullen

Sam Hay

Älskar deras underhållsplaner

Bästa HVAC-systemen i Florida (43)

Så glad att jag ringde 941-999-NoAc. De dök upp i tid, de var rena och vänliga, mycket respektfulla och ärliga. Fixade AC snabbt och prisvärt. Älskar deras underhållsplaner och jag är ny medlem. Tack Temperaturpatrullen.

Angie J.

Installera eller byt ut en termostat

Bästa HVAC-systemen i Florida (44)

Installera eller byt ut en termostat – 5-stjärnig recension

David W.

Rekommenderar dem varmt

Bästa HVAC-systemen i Florida (45)

De är mycket professionella och tillmötesgående. Förskott med pris som var mycket rimligt. De arbetade runt vårt schema. Jag rekommenderar dem varmt

Tony M.

Kommer definitivt att använda dem

Bästa HVAC-systemen i Florida (46)

Dessa killar fixade min AC snabbt och till ett bra pris. Bra kundservice. Kommer definitivt att använda dem igen om det behövs och rekommendera till vänner.

Megan L.

De fick vår AC att gå väldigt snabbt

Bästa HVAC-systemen i Florida (47)

Dessa killar var mycket professionella. Vi brann upp i detta varma hus. När jag ringde. De var här på mindre än en timme. De fick igång vår ac väldigt snabbt. Tack killar för ert goda arbete.

John S.

Skulle rekommendera till alla!

Bästa HVAC-systemen i Florida (48)

5 STJÄRNOR!! Det överlägset bästa, kunniga och vänligaste företaget jag någonsin haft att göra med! Utmärkt betjäning! Skulle rekommendera till alla!

Zach R.

Rekommenderar definitivt

Bästa HVAC-systemen i Florida (49)

Bra service och mycket kunnig personal. Rekommenderar dem definitivt.

Megan Luckfield

Dök upp när de sa att de skulle

Bästa HVAC-systemen i Florida (50)

Dök upp när de sa att de skulle mycket professionellt rekommendera dem

Edward R.

Det var bara en lös tråd!

Bästa HVAC-systemen i Florida (51)

De var STORA….mycket vänliga, kunniga, hittade problemet, fixade det på nolltid….Det var bara en lös tråd! Men AC-företaget som kom på lördagskvällen sa att vår motor var skjuten och att vi behövde en helt ny enhet….de försökte skrämma oss till att ersätta en sex år gammal perfekt AC…Tack…Läs mer "Det var bara en lös tråd!"

Nu B.

Fem stjärnor hela vägen

Bästa HVAC-systemen i Florida (52)

Kunnig vänlig ärlig kundservice. Allt förklarades fullt ut innan arbetet började och prissättning. Bra sällskap och väldigt trevliga människor att ha att göra med när man har problem. De tog sig tid att gå igenom vad de gjorde och hur man undviker det i framtiden om möjligt beroende på vad du har...Läs mer "Fem stjärnor hela vägen"

Deserie M.

AC-systemreparation – 5 stjärnor!

Bästa HVAC-systemen i Florida (53)

AC-systemreparation – 5 stjärnor!

Richard K.

Det slutade med att jag sparade hundratals!!

Bästa HVAC-systemen i Florida (54)

$5 AC-låten slutade spara mig hundratals!! Tack killar!

Elise Vrbicek

Ingen press att köpa ny utrustning

Bästa HVAC-systemen i Florida (55)

Jeremy gör ett fantastiskt jobb. Kom ut på en helg och fixade min AC och fick mig igång på nolltid. Ingen press att köpa ny utrustning eller betala för onödiga reparationer. Mycket ärlig och pålitlig.

David W.

De dök upp som utlovat!

Bästa HVAC-systemen i Florida (56)

Vår luftkonditionering slutade fungera så vi ringde några reparationstjänster. Temperaturkontroll var den enda som sa att de skulle vara ute den morgonen och de dök upp som utlovat! Inte nog med det, när det visade sig att vi behövde en ny spole kom reparatören tillbaka samma dag med delen. Vi är…Läs mer "De dök upp som utlovat!"

Cathleen Schreiber

Uppskattade hans service och jag rekommenderar starkt

Bästa HVAC-systemen i Florida (57)

Registrerade sig för deras serviceplan efter första besöket i juli. Värmen gick ut i natt, 2020-01-21. Ringde dem i morse och de svarade snabbt och kom till mitt hus vid 8:50. Jeremy gjorde ett bra jobb med att förklara problemet och fixa det snabbt. Jag uppskattade verkligen hans service och jag rekommenderar varmt temperaturpatrull för AC/uppvärmning...Läs mer "Uppskattade hans service och jag rekommenderar starkt"

Hank Le Claire

Ge dig många alternativ

Bästa HVAC-systemen i Florida (58)

Informativ vänlig och ger dig många alternativ

Manuel R.

Förklarade vad som behövdes

Bästa HVAC-systemen i Florida (59)

Fantastisk upplevelse!!! De var vänliga och förklarade verkligen vad som behövdes. De försökte inte ge oss något vi inte behövde. Rekommenderar definitivt till alla som behöver luftkonditionering!

Greg L.

De var mycket vänliga, rena

Bästa HVAC-systemen i Florida (60)

De var mycket vänliga, rena och fick jobbet gjort. Jobbet verkade lite bråttom men arbetet blev klart.

Logan G.

Kom ut direkt

Bästa HVAC-systemen i Florida (61)

Kom ut direkt, visste vad han gjorde och fixade problemet ganska snabbt.

Evan C.

Min lilla 3 månader gamla sov gott

Bästa HVAC-systemen i Florida (62)

Tyvärr är jag en av dem som misshandlades av Bruno Air. Bruno lämnade mitt hus häromdagen och sa i princip förlåt, vi kommer inte ge dig kall AC förrän du går med på att betala $10 000 för nya AC-kanaler!! Jag har en 3 månader gammal bebis och ingen AC och det här är...Läs mer "Min lilla 3 månader gammal sov gott"

Michele P.

Ärlig i sin bedömning

Bästa HVAC-systemen i Florida (63)

De var snabba i sitt svar och ärliga i sin bedömning. Ett annat företag som jag hade att göra med ville bara att jag skulle köpa en ny enhet trots att min bara var 7 år gammal. Jeremy och Rob sparade mig tusentals dollar genom att byta ut en del.

Jackie B.

Utomordentlig service!

Bästa HVAC-systemen i Florida (64)

Familjeägt och driven. Enastående service och kunskap. Tidig, rimligt prissatt och följer upp! 5-stjärnig service!

Jimmy Ottilie

Förklarade allt de gjorde

Bästa HVAC-systemen i Florida (65)

Jeremey och Rob var verkligen informativa och förklarade allt de gjorde. Jag skulle rekommendera dem till andra.

Linda A.

5-stjärnig recension

Bästa HVAC-systemen i Florida (66)

5-stjärnig recension

Anthony O.

Kunde få ett möte samma dag

Bästa HVAC-systemen i Florida (67)

Jag kunde få en tid samma dag, och när teknikern kom ut diagnostiserade han snabbt problemet med min AC. Han förklarade problemen så att jag lätt kunde förstå vad som var fel och vad som behövde åtgärdas. Och han hade den igång igen på nolltid och gjorde en...Läs mer "Kunde få ett möte samma dag"

M. Luckfield

Mycket ärlig, professionell

Bästa HVAC-systemen i Florida (68)

Mycket ärlig, professionell och jag är väldigt nöjd med dem.

Kevin S.

Fixa det till ett mycket mer överkomligt pris

Bästa HVAC-systemen i Florida (69)

De är artiga, ärliga och hjälpsamma. De kunde diagnostisera mitt problem och fixa det till ett mycket mer överkomligt pris än sina konkurrenter.

Beth C.

Gjorde jobbet på nolltid

Bästa HVAC-systemen i Florida (70)

Jag ringde ett Homeadvisor-företag och de tog mig för ett par hundra dollar. sedan ringde jag Temperaturpatrullen och de gjorde jobbet på nolltid och tog bara tvåhundra. och var klar på nolltid. Tack Fred

Fred L.

Allt jag kan säga är tack temperaturpatrull

Bästa HVAC-systemen i Florida (71)

De är mycket professionella och de kommer att göra allt de kan göra för att få igång din luftkonditionering och kyla. Och allt jag kan säga är att tacka temperaturpatrullen.

--Toni Sheppard

Hade vårt problem löst samma dag som vi ringde

Bästa HVAC-systemen i Florida (72)

Jeremey är fantastisk! Han är snabb, noggrann och super relaterbar. Han fixade vårt problem samma dag som vi ringde honom när vår AC gick ut. Vi skulle använda dem igen och skulle vara vårt första val.

Penny Peterson

Jag kommer definitivt att använda dem igen

Bästa HVAC-systemen i Florida (73)

Rob och Jeremy är extremt professionella, mycket kunniga och erfarna i AC-reparationen. De var tillgängliga för att boka in mig för ett servicesamtal nästan omedelbart efter att jag slutfört förfrågan på Angies List. Efter sin bedömning bekräftade de problemet och åtgärdade problemet. Jag kommer definitivt att använda dem igen för min AC...Läs mer "Jag kommer definitivt att använda dem igen"

Earnistine H.

Högt rekommenderad

Bästa HVAC-systemen i Florida (74)

mycket professionell och rekommenderas starkt.

Jason G.

Kunde inte tro hur billigt

Bästa HVAC-systemen i Florida (75)

Killarna på Temperaturpatrull är så ärliga och pålitliga. Vår AC gick ut och en av dem kom och fixade det den dagen. Jag kunde inte tro hur billigt det var jämfört med andra företag. Vi har en äldre AC och de kunde arbeta med den istället för att bara säga "skaffa en...Läs mer "Kunde inte tro hur billigt"

P. Peterson

Kunnig och rättvis prissättning

Bästa HVAC-systemen i Florida (76)

Mycket professionell, kunnig och rättvis prissättning. Rekommenderas starkt.

Deb. W.

Gick The Extra Mile

Bästa HVAC-systemen i Florida (77)

De gick den extra milen och försökte inte sälja mig något som jag inte behövde.

Tracy G.

Försökte inte trycka på en ny luftkonditionering

Bästa HVAC-systemen i Florida (78)

Rekommenderas starkt! Jag mailade 3 platser för en offert klockan 02:40 på en söndag, fick ett telefonsamtal cirka 5 minuter senare från Temperaturpatrullen. (Det fixades 8 timmar innan de andra 2 företagen kontaktade mig!) Temperaturpatrull sa att de skulle vara här 8-10 på morgonen, de dök upp klockan 8:30, mycket professionella,...Läs mer "Försökte inte trycka på en ny luftkonditionering"

Julie M.

Deras skåpbil är fantastisk

Bästa HVAC-systemen i Florida (79)

Var hos mig 25 minuter efter telefonsamtal. Hade kall luft som flödade inom ytterligare 15 minuter. Sätt upp en månadsplan och nu vet jag att jag inte kommer att behöva stöta på det här problemet igen. Tack Jeremey och temperaturpatrullen! Deras skåpbil är också fantastisk! Mina barn älskade det!

Jimmy O.

Sparade oss mycket pengar

Bästa HVAC-systemen i Florida (80)

Jeremey sparade oss mycket pengar när vi trodde att vi skulle behöva skaffa en ny luftkonditionering. Han kunde fixa vår till en låg kostnad. Jag rekommenderar varmt temperaturpatrull.

Becky O.

Fick min A.C. fixad på 30 minuter

Bästa HVAC-systemen i Florida (81)

Två mycket professionella tekniker dök upp och hade min a.c. fixat på 30 minuter i slutet av dagen på en fredag. Tack igen grabbar!

Freddie G.

Sätter sina kunder först!

Bästa HVAC-systemen i Florida (82)

Temperaturpatrullen gjorde allt för att hjälpa till att lösa problemet med min AC. De är de mest hjälpsamma och ärliga människor vi någonsin har träffat sedan vi bodde i Florida i 20 år. Det är ovanligt att hitta ett företag som sätter sina kunder först. Vi vill tacka dem igen för att de är så...Läs mer "Sätter sina kunder först!"

Ralph D.

De är lokala och har bra priser

Bästa HVAC-systemen i Florida (83)

De svarade snabbt ..förklarade sitt arbete ..erbjöd bra kundservice ..de är lokala och har bra priser och planerar för servicekontrakt

Linda D.

Nöje att arbeta med

Bästa HVAC-systemen i Florida (84)

De var snabba, mycket hjälpsamma och ett nöje att arbeta med.

Olivia J.

Jag ger dem 5 stjärnor

Bästa HVAC-systemen i Florida (85)

Dessa killar är i tid, pålitliga och de får jobbet gjort rätt! Jag rekommenderar varmt temperaturpatrull. Jag ger dem 5 stjärnor

Yvonne Ferrara

Inga säljtricks

Bästa HVAC-systemen i Florida (86)

Jeremey gör ett mycket professionellt och noggrant jobb. Inga säljtricks för onödiga reparationer eller service.

David Wagoner

Mycket vänlig och snabb service

Bästa HVAC-systemen i Florida (87)

mycket vänlig och snabb service. ingen press.

Philip F.

Mycket snabb att svara

Bästa HVAC-systemen i Florida (88)

De var väldigt snabba att svara, artiga och de gjorde ett bra jobb.

Beth M.

Vilken fantastisk upplevelse

Bästa HVAC-systemen i Florida (89)

Vilken fantastisk upplevelse. De är familjeägda och drivna. De var rakt fram, ärligt prisvärda och fixade min A/C snabbt.

Lori C.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated: 07/15/2023

Views: 5261

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.