Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (2023)

Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen

0 av 9

  Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (1)

  Michael Owens/Getty Images

  När J.J. Watt gick i pension i slutet av NFL-säsongen 2022, han befäste sig själv som en av de största spelarna i NFLs historia utan en Super Bowl-ring. Pro Football Hall of Fame-låset var en trefaldig defensiv spelare av året men upplevde bara fyra slutspelssegrar under sin 12-åriga karriär med Houston Texans och Arizona Cardinals.

  De flesta sportfans utan yxor att slipa skulle förmodligen ha velat se en legendarisk spelare som Watt höja Vince Lombardi Trophy, men han är bara den senaste medlemmen i en klubb som inkluderar Dan Marino, Fran Tarkenton, Jim Kelly, Barry Sanders och Bruce Smith.

  Nu försöker följande 10 högpresterande veteraner undvika samma öde. Och om du inte stöttar en rival är det svårt att inte dra för dem.

Cincinnati Bengals QB Joe Burrow

1 av 9

  Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (2)

  Michael Owens/Getty Images

  Det är svårt att tro att Joe Burrow bara är tre år in i sin karriär, men han har redan åstadkommit så mycket att Cincinnati Bengals quarterback är på väg att bli en av de bästa någonsin.

  26-åringen slutade fyra i MVP-röstningen 2022, ett år efter att ha tagit bengalerna till Super Bowl. Det var en nära förlust mot Los Angeles Rams, men det skulle vara förvånande om Burrow inte får fler skott för att vinna ett mästerskap. För tillfället är han den fjärde högst rankadekvalificerad passeri NFLs historia och han har förmodligen ännu inte sett sin prime.

  Det är en stor anledning till att jag gav honom ett försprång här framför mindre konsekventa eller effektiva passningsspelare på pappret, som Dak Prescott, Lamar Jackson, Josh Allen, Justin Herbert och Jared Goff, som alla förtjänar omnämnande på denna plats men inte är listade i intresse av att inte dominera denna lista med quarterbacks.

Tennessee Titans RB Derrick Henry

2 av 9

  Förre årets offensiva spelare och tvåfaldige rusande mästaren Derrick Henry leder allaaktiva löparbackarmed 8 335 rusande yards. Och 2022 blev den sjuåriga Tennessee Titans-veteranen12:e tillbaka i ligans historiaatt sammanställa 1 500 plus yards på marken under tre separata proffssäsonger.

  Han har också gått över 150 yards i alla sina tre slutspelsvinster under sin tid med Titans, som tyvärr inte har kunnat ta sig förbi AFC Championship Game under den tiden.

  Nu är rädslan baserad på prejudikat vid en position med en typiskt kort hållbarhetstid att Henrys prime kan vara bakom honom. Med andra ord, klockan kan vara slut och Titans är inte precis en främsta utmanare.

  Kanske kommer han att trotsa oddsen där eller någon annanstans, precis som han ofta har som back som ofta är en offensiv mittpunkt i en era dominerad av quarterbacks.

Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (4)

✨ Se fler toppvideor, höjdpunkter och B/R originalinnehåll högerpilikon

Gratis agent WR Julio Jones

3 av 9

  Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (5)

  Todd Kirkland/Getty Images

  Det ser inte lovande ut för Julio Jones, somrankas nr 1bland "aktiva" spelare i att ta emot yards som ett resultat av en otroligt produktiv 12-årig körning med Atlanta Falcons, Tennessee Titans och Tampa Bay Buccaneers.

  Det beror på att den 34-årige Jones letar efter sitt fjärde lag på fyra år efter en tredje säsong i rad där han var begränsad till 10 matcher eller färre.

  Det betyder inte att Jones inte kan hitta ett hem som rollspelare och ta sin första ring med det laget, men han är verkligen inte särskilt efterfrågad fyra år bort från en sexårig sträcka där han ställde upp mer än 9 000 yards och 37 touchdowns.

  Atlantas häpnadsväckande 28-3 choke mot New England Patriots i Super Bowl LI kan så småningom gå ner som det som kostade den sjufaldige Pro Bowler hans chans att ha ett mästerskap på hans rekord.

Arizona Cardinals WR DeAndre Hopkins

4 av 9

  Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (6)

  Cooper Neill/Getty Images

  Inte långt efter Jones när det gäller mottagningar och längd är DeAndre Hopkins, som var ett förstalags All-Pro tre år i rad i sin bästa ålder men har hållits till 10 eller färre framträdanden under var och en av sina två senaste säsonger med Arizona Cardinals .

  Hopkins är fortfarande bara 30, men hans bästa säsong på pappret ägde rum när han var med Houston Texans 2018 och han har fastnat på en Cardinals-lista som är långt ifrån Super Bowl-värdig för tillfället.

  Det ser inte heller ut som att det kommer att göra detändra när som helst snart, så Hopkins chanser att landa en välförtjänt ring minskar för varje dag. Det är synd. En dag kanske vi undrar hur mycket bättre han kunde ha varit med bättre förseelser omkring sig.

Las Vegas Raiders WR Davante Adams

5 av 9

  Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (7)

  Jeff Bottari/Getty Images

  En serie breda mottagare avslutas med Davante Adams, som har varit ett första-lags All-Pro i tre på varandra följande säsonger och gjort löjliga 43 touchdowns under den tiden för Green Bay Packers och Las Vegas Raiders.

  Adams fyllde precis 30 i december, men bara 14 spelare inNFL historiahar fler touchdown-mottagningar än Aaron Rodgers tidigare favoritmål. Han är lätt på en Hall of Fame-bana och har inte saktat ner som de andra wideouts på den här listan.

  Ändå har Adams aldrig spelat i en Super Bowl och har varit en del av bara två eftersäsongssegrar de senaste sex säsongerna. Och även om Raidersskulle kunnavara konkurrenskraftiga i år, låt oss komma ihåg att de bara vann sex matcher 2022 och är i en otroligt tuff division i den starkare av de två konferenserna.

  Det kommer inte att bli lätt i Vegas.

Dallas Cowboys OLs Tyron Smith och Zack Martin

6 av 9

  Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (8)

  Cooper Neill/Getty Images

  Med tanke på att Dak Prescott var ett hedersomnämnande och Ezekiel Elliott skulle ha gjort en något större lista av denna karaktär, är nuvarande eller nya Dallas Cowboys verkligen väl representerade i klubben "awesome without a ring". För det råder verkligen ingen tvekan om att både den offensiva tacklingen Tyron Smith och guarden Zack Martin måste inkluderas.

  De två har fått åtta Pro Bowl-nickningar vardera på sammanlagt 21 säsonger, alla med Dallas. Martin har också blivit utsedd till ett förstalags All-Pro en imponerande sex gånger, medan Smith har två sådana utmärkelser.

  Faktum är att bara 25 spelare inligans historiahar varit förstalagets All-Pros mer än Martin, som bara har missat nio matcher på nio säsonger.

  Smith verkar blekna vid 32 års ålder efter att ha missat lång tid under två av de tre senaste säsongerna, men det finns fortfarande hopp för båda dessa killar om de och Prescott kan sätta ihop det snart eftersom Cowboys fortfarande har talangen att springa eller två.

Los Angeles Chargers Edge Khalil Mack

7 av 9

  Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (9)

  Dylan Buell/Getty Images

  Khalil Mack kanske inte längre är den spelare han brukade vara, men han gjorde tillräckligt för att etablera sig som en legend med sju Pro Bowl-nickningar, tre förstalagets All-Pro-utmärkelser och priset Årets försvarsspelare 2016.

  Och även vid 32 år förblir han effektiv. Den tidigare Oakland Raiders och Chicago Bears framstående kantförsvarare ställde upp åtta säckar i en Pro Bowl-kampanj med Los Angeles Chargers 2022.

  Otroligt nog har Mack varit en del av noll slutspelsvinster på nio NFL-säsonger. Men den goda nyheten är att det säkert kan förändras under hans skymningsår med ett Chargers-lag som har och borde fortsätta att vara konkurrenskraftigt med quarterbacken Justin Herbert.

Atlanta Falcons DE Calais Campbell

8 av 9

  Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (10)

  Greg Fiume/Getty Images

  Calais Campbell kanske aldrig har nått så högt som killarna nämnde hittills, men den sexfaldiga Pro Bowler har orsakat förödelse på NFL-brott i 15 år.

  När det kommer till Pro Football Reference'sUngefärligt värde(AV)—definierad av det butiken som "ett försök att sätta ett enda nummer på säsongsvärdet för en spelare vid vilken position som helst från vilket år som helst"—han ärhögst rankadeaktiv spelare för närvarande på en NFL-lista utan ring.

  Problemet är att han var fast i några dudlag med Arizona Cardinals och Jacksonville Jaguars, och Baltimore Ravens kunde inte få det gjort under hans treåriga körning där.

  Det är fortfarande lite tid kvar för 36-åringen, men hans senaste flytt till det inte exakt stridande Atlanta Falcons bådar inte gott.

Pittsburgh Steelers CB Patrick Peterson

9 av 9

  Aktiva NFL-spelare vi skulle älska att se vinna den första Super Bowl-ringen (11)

  Quinn Harris/Getty Images

  På tal om långvariga Arizona Cardinals som har utmärkt sig individuellt men inte på lagnivå, Patrick Peterson har varit en del av bara en slutspelsvinst under sina 12 år som en fantastisk NFL-cornerback.

  Under den sträckan har den åttafaldiga Pro Bowler och trefaldiga förstalaget All-Pro snappat upp 34 pass. Som ett resultat är han nästan definitivt på väg till Canton.

  Men det är han också nästan definitivtnärmar sig slutetav hans karriärväg, och hans nya lag, Pittsburgh Steelers, är inte precis en tung Super Bowl-favorit.

  Den svårfångade ringen verkar vara långt ifrån Petersons räckhåll.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated: 07/20/2023

Views: 5233

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.